Přihlášení/registrace na web ChO
Přihlásit se
Po registraci se můžete přihlásit na školní kolo chemické olympiády (žáci, studenti) či chemickou olympiádu administrovat.
24Dub ’24

Registrace na LOS Běstvina 2024 OTEVŘENA!

Rádi bychom pozvali účastníky krajských kol na tradiční Letní odborné soustředění ChO a BiO Běstvina 2024, které se koná v termínu 29.6. – 13. 7. 2024 v táborové základně VŠCHT Praha.

V případě vašeho zájmu se přihlaste nejpozději do 9. 5. 2024 na tomto odkazu (políčko „Mám možnost bydlet ve vlastním stanu“ ignorujte :-). Políčko „Alternativní předmět a kategorie olympiády“ vyplňujte pouze v případě, že jste se účastnili více krajských kol nebo obou olympiád a kdyby to nevyšlo do oddílu, kam primárně chcete, uveďte další volby/y ve formátu „ChO C, BiO B“. Na pozdější přihlášení nebude brán zřetel, je potřeba rychle vybrat účastníky a sestavit oddíly. Po uvedeném termínu budou zveřejněny seznamy přijatých zájemců a budou jim poslány podrobné informace k letošnímu soustředění a pokyny k platbě. S případnými dotazy se prosím obracejte na Zuzku Kotkovou (kotkovaz@vscht.cz). Těšíme se na viděnou na Běstvině! Tým ChO

Výběrová kritéria, kapacitu a další podrobnosti naleznete kliknutím na čtěte více.

čtěte více

12Bře ’24

Představení Elegance molekuly v kinech

Dovolujeme si vás informovat, že v kinech bude dne 7. 4. 2024 streamované skvělé představení Dejvického divadla "Elegance molekuly".

Seznam kin, kde je možné představení zhlédnout, naleznete ZDE

Přejeme příjemný kulturní zážitek! Tým ChO

čtěte více

30Led ’24

Chemická olympiáda je na Instagramu :)

Sledovat Chemickou olympiádu nyní můžete i na Instagramu :)

https://www.instagram.com/chemicka.olympiada/

Mrkněte třeba zrovna nyní, kdy můžete sledovat, jak si vaši kamarádi a studenti vedou na Národním kole ChO v Brně :) Tým ChO

čtěte více

Právě běží:

Co nás čeká